Boulevard Santa Susanna

Als je van vernieuwing en de moderniteit houdt, zal je jezelf op de boulevard in Santa Susanna zeker niet vervelen. Het strand is om te beginnen enkele kilometers lang en loopt zo door het strand van Malgrat de Mar.

Het leuke is aan het strand is dat het rechtstreeks de boulevard verbindt dat nog niet zo erg lang geleden helemaal verbouwd en vernieuwd werd. Als je van winkeltjes houdt waar je tegen de kleinste prijzen de mooiste producten vindt, ben je vast op je plaats op de boulevard.

Veel winkeltjes op de boulevard van Santa Susanna

boulevard santa susannaOnder andere zal je op de boulevard veel verschillende soorten winkels vinden die elke toerist kan beamen. Je gaat niet naar Spanje zonder een mooi souvenirtje mee te brengen voor diegene die thuis moesten blijven.

Langs deze winkels liggen ook warenhuizen aar je voor de kleine boodschappen naar toe kunt gaan en natuurlijk kunnen we de vele bars en terrassen niet vergeten.

Als het helder mooi weer en warm is, kun je gemakkelijk elk terrasje doen die je daar tegenkomt. In de vele bars die je kunt vinden, schenkt men verse cocktails die à la minute met vers fruit voor je bereid worden. Langs de boulevard zijn er verschillende douches en openbare toiletten beschikbaar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail