Busreis Santa Susanna

Er zijn heel wat mogelijkheden om via Nederland snel en goedkoop naar Santa Susanna te reizen en veel gekozen optie is een vliegreis. In minder dan een paar uren ben je al in Spanje, maar veel mensen houden niet van de drukte en stress op de luchthaven en daarom kiezen veel mensen ervoor om lekker relaxed met de bus naar Spanje af te reizen.

Direct geniet je van een hoop voordelen en dat is dat je in de bus zit en je kunt je eigen ding doen. Bijvoorbeeld onderweg kijk je naar een spannende film op het tablet of je luistert naar je favoriete muziek.

Omdat de busreis ’s ochtends vroeg vertrekt kom je vroeg aan in Santa Susanna waar je direct nog meer uit je vakantie kunt halen omdat je geen dag verliest. Een busreis is goedkoop en erg veilig en binnen een kleine 15 uurtjes ben je in het land van de zon en de stierengevechten. Als een bus bijvoorbeeld om 9.00 ’s ochtends vertrekt, dien je minimaal een half uurtje van tevoren aanwezig te zijn om in te checken.

Reisorganisaties en reisburo’s voor een bus vakantie naar Santa Susanna :

Met de bus naar Santa Susanna

Santa Susanna strandErgens in een van de rustige badplaatsen aan de wondermooie Costa Brava ligt een klein dorpje Santa Susanna. Het dorpje ligt niet ver van Malgrat de Mar en is perfect te voet bereikbaar. Santa Susanna is dankzij haar perfecte ligging onder veel jongeren en jonge gezinnen een perfecte vakantie omdat je in minder dan twintig minuten in een grote stad kunt vertoeven langs de zee.

Veel toeristen trekken zich overdag terug op het strand van Santa Susanna en ’s avonds gaan ze lekker tafelen in de vele goedkope restaurantjes waar je dikwijls heel erg lekker kunt eten voor maar een paar euro’s. Als je dan toch geniet van een heerlijk bord Spaanse paella, vergeet dan zeker geen vers gemaakte Sangria te bestellen met vers fruit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail