Santa Susanna bezienswaardigheden

Santa Susanna is de plaats in Spanje waar je moet zijn als je van de zee wilt genieten en lekker bruin wilt worden als je op het strand ligt. Er is ook veel te bekijken vanuit de vakantieplaats Santa Susanna. Voor de kinderen is het leuk om naar Lloret de Mar te reizen, dit is 18 km van Santa Susanna af.

Bezienswaardigheden in de buurt van Santa Susanna

Je zou dan een auto kunnen huren of met de bus kunnen reizen. Water World Lloret is namelijk leuk voor de kinderen en het is het reizen meer dan waard om hier een hele dag plezier te gaansanta susanna bezienswaardigheden beleven. Vanuit Santa Susanna is het openbaar vervoer goed geregeld dus je bent zo bij Water World Lloret.

Als je het niet erg vindt om te reizen kun je ook een stuk verder gaan reizen. Het is dan wel verstandig om een auto te huren, je bent dan sneller op de plaats van bestemming vanuit Santa Susanna. Je zou naar Playa d’Aro kunnen rijden, dit is ongeveer 53 km vanaf Santa Susanna. Hier vind je Waterpark Aquadiver. Als je 56 km wilt rijden kun je naar Vilassar de Dalt, hier kun je een bezoekje brengen aan Illa Fantasia.

Bezienswaardigheden in Santa Susanna zelf

Maar je hoeft niet alleen maar te reizen als je wat wilt gaan bekijken in Santa Susanna. Voor Santa Susanna bezienswaardigheden kun je ook naar Arnies Diner, Platja de Malgrat Centre of Platja de Santa Susanna gaan. Dit is allemaal op loopafstand en ook hier kun je de dag goed vol maken.

Als je het niet erg vindt om toch wat verder weg te gaan dan kun je ook naar Marineland Catalunya gaan of naar Jardi Botanic Pinya de Rosa. Ook Jardin Botanic Marimurtra Blanes en Platja de S’Abanell zijn zeer bekend en veel mensen gaan hier naar toe.

Als je een dagje van Santa Susanna naar Lloret de Mar gaat dan zou je naar Can Comadran, Can Xardo, Castell d’en Plaja, Fenals Beach, Parochial Rectory, Platja de Lloret of Santa Clotilde Gardens kunnen gaan.

Voor Santa Susanna bezienswaardigheden moet je voor jezelf een keuze maken hoever je vanaf Santa Susanna wilt  gaan reizen. Er zijn namelijk voldoende bezienswaardigheden in de buurt van Santa Susanna waar je een dagje vol kunt maken, maar als je 50 km gaat rijden kom je nog meer mooie bezienswaardigheden tegen.

Kijk daarom als je op Santa Susanna bent wat je graag wilt zien en plan dan een paar leuke dagjes uit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail