Santa Susanna Uitgaan

In het nieuwere deel van Malgrat de Mar kunt u het plaatsje Santa Susanna vinden. Samen vormen Malgrat de Mar en Santa Susanna een gedeelte, waarvan Malgrat de Mar het oudste gedeelte is. Santa Susanna is het nieuwste en modernste deel van Catalunya. Veel dure en luxe hotels zijn te vinden in Santa Susanna, maar in Malgrat de Mar kunt u de wat goedkopere hotels vinden.

Santa Susanna heeft veel meer dan een mooi landschap, het is ook een ideale plek om uit te gaan. Uitgaan in Santa Susanna kent veel mogelijkheden. Zo kunt u het mooie strand eens bezoeken, waar vaak strandfeesten gehouden worden, of u kunt eens naar een discotheek gaan. In Santa Susanna zult u zich in ieder geval niet vervelen!

In Malgrat de Mar en Santa Susanna Uitgaan

uitgaan santa susannaUitgaan in Santa Susanna is natuurlijk al een feestje op zich, Santa Susanna heeft namelijk ongeveer 5 discotheken. Als u liever een wat bredere keuze heeft, kunt u het plaatstje Malgrat de Mar eens bezoeken. Ook deze plaats staat namelijk bekend om zijn uitgaansgelegenheden. De uitgaansgelegenheden in Malgrat de Mar zijn echter verschillend van de uitgaansgelegenheden in Santa Susanna.

In Santa Susanna is namelijk alles nieuw en modern, dus ook de discotheken. Naast discotheken heeft Santa Susanna ook veel barretjes en kroegen. Hieronder kun je zelfs volledig Nederlandse kroegen vinden, met Nederlands personeel en Nederlandse muziek. Er is dus altijd wel wat te doen! In Santa Susanna uitgaan is zeker een aanrader !

Wat heeft Santa Susanna nog meer te bieden?

Omdat Santa Susanna eigenlijk gewoon gericht is op toeristen kunt u er ook veel souvenirwinkeltjes vinden. De meeste winkels zitten in het centrum, maar u kunt er ook een paar vinden op de boulevard. Er is geen markt in Santa Susanna, wel in Malgrat de Mar. Naast de standaard winkeltjes heeft Susanna ook een aantal goede restaurants.

Ook leuk voor na het uitgaan in Santa Susanna. Nederlandse, Mexicaanse en Chinese keukens kunt u onder andere vinden in dit soort restaurants. Natuurlijk kunt u er ook veel tapasbarretjes vinden. Naast deze gelegenheden is echter nog altijd het uitgaan in Santa Susanna de leukste activiteit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail