Strand in Santa Susanna

Het strand in Santa Susanna is kilometers lang en loopt over in het strand van Malgrat de mar. Het strand ligt direct langs de boulevard van Santa Susanna die niet lang geleden helemaal vernieuwd is en waaraan vele winkeltjes, restaurants, terrassen en bars liggen.

Op het strand zijn douches, toiletten en life guards aanwezig zodat je veilig kunt genieten van een heerlijke dag op een van de prachtige stranden van Santa Susanna.

Santa Susanna heeft 3 verschillende stranden :

Strand in Santa SusannaPlaya del Llevant : Dit strand ligt bij de moderne hotels in Santa Susanna, evenwijdig een de boulevard. Het strand is ongeveer 750 meter lang, op dit strand is het mogelijk om strandbedden te huren en er is een voetbalveld, volleybalveld en er zijn diverse watersporten.

Les Dunes Beach : Ook dit strand ligt aan de boulevard en is 800 meter lang. Strandbedden zijn te huur en op dit strand zijn ook het Santa Susanna Nautical Center* en de Mini Beach club aanwezig.

Playa de las Caletes : Dit is een wat kleiner strand aan de boulevard van Santa Ponsa van ongeveer 300 meter lang. Dit strand is een wat natuurlijker strand en er zijn minder faciliteiten aanwezig.

Santa Susanna strand
Strand in Santa Susanna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail